Διπλό με απουσίες

Χωρίς τους τέσσερις τραυματίες η σημερινή (5/4) οικογενειακή... μάχη του ΠΑΟΚ .

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε τον διαιτητή στο σημερινό (5/4) «εμφύλιο» στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, όμως, το μαυλό του το είχε (και) σε αυτούς που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

 Εντάξει, καλό το παιχνίδι, αλλά προέχει για τον κόουτς της ομάδας να επιστρέψουν άμεσα τα βασικά στελέχη εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (11/4). 
Με μία προπόνηση, λοιπόν, η οποία διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ Sports Arena ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του «Δικέφαλου». Αυτή περιελάμβανε οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι «άσπροι», που απάρτιζαν οι Κόνιαρης, Goss, Jones, Χρυσικόπουλος και Jackson, καθοδηγούμενοι από το Δημήτρη Μενουδάκο, επικράτησαν στις λεπτομέρειες και με σκορ 62-59 των «μαύρων», που κοουτσάρισε ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Με τους τελευταίους αγωνίστηκαν οι Τσόχλας, Petteway, Χαραλαμπόπουλος, Krubally και Καρράς. 

Από το «εμφύλιο» απουσίασαν οι Μαργαρίτης, Ζάρας, Κατσίβελης, όπως και ο νεαρός Καραμανώλης. Και οι τέσσερις έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Το Μεγάλο Σάββατο θα φανεί ξανά σε ποια κατάσταση βρίσκονται κι αν μπορούν να μπούνε άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας εν όψει του ερχόμενου αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς αύριο, Μεγάλη Παρασκευή (6/4), ο Παπαθεοδώρου έδωσε ρεπό στους παίκτες. 

Θυμίζουμε ότι ο Μαργαρίτης έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ο Κατσίβελης ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αριστερό του καρπό και ο Ζάρας από τενοντίτιδα στο αριστερό του πόδι. Λόγω τενοντίτιδας είναι εκτός προπονήσεων και ο Καραμανώλης. 
Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο χρόνια πολλά στον εαορτάζοντα σήμερα (έχει γενέθλια) Κώστα Χαραλαμπίδη. Η σχετική ανάρτηση των «ασπρόμαυρων» στην επίσημη ιστοσελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα λέει όλα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.