Ρεχάγκελ: «Δεν θα χάσουμε και με 10-1»

Την προσοχή για ακόμη μια φορά τράβηξε ο Ότο Ρεχάγκελ στην συνέντευξη Τύπου με τα λεγόμενά του. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση της Χέρτα με την Μπάγερν Μονάχου τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο ματς.

Την προσοχή για ακόμη μια φορά τράβηξε ο Ότο Ρεχάγκελ σε συνέντευξη Τύπου με τα λεγόμενα του. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση της Χέρτα με την Μπάγερν Μονάχου τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Παρόλα αυτά δήλωσε πως ο γερμανικός Τύπος δεν πρέπει να σκέφτεται την 7άρα της Μπάγερν απέναντι στην Χοφεχνάιμ την προηγούμενη αγωνιστική και να κάνει σενάρια για το πόσο αναμένεται να χάσει η Χέρτα.

Αρχικά ο Ρεχάγκελ τόνισε: «Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα απέναντι στην Μπάγερν, όμως τίποτα δεν είναι απίθανο. Δεν σημαίνει πως επειδή νίκησαν με 7-1 τη Χόφενχαϊμ, θα χάσουμε με 10-1. Αυτά είναι βλακείες».
Σχετικά με την εικόνα της Χέρτα, απάντησε: «Η ομάδα παρά την ήττα με 1-0 από την Κολωνία κατέβαλε απίστευτη προσπάθεια. Αυτό δείχνει πόσο πολύ θέλουν οι παίκτες να κρατήσουν την Χέρτα στην Μπουντεσλίγκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.