Πήρε Τσόριτς η Ρόμα

Η Ρόμα ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Άντε Τσόριτς, έναντι 6 εκ. ευρώ.

Η Ρόμα ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Άντε Τσόριτς, έναντι 6 εκ. ευρώ.

Επιπλέον, σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του παίκτη ως τις 30 Ιουνίου 2020, η Ρόμα θα πληρώσει στους Κροάτες ποσοστό 10% επί της τιμής πώλησης, με εγγυημένο ελάχιστο ποσό 2 εκ. ευρώ, ενώ με το νεαρό ποδοσφαιριστή οι «τζαλορόσι» υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρόμα, έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Έχω κάνει τα πάντα για να έρθω εδώ και είμαι ανυπόμονος να δείξω τις ικανότητές μου», υπογράμμισε ο Τσόριτς μετά την υπογραφή. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε το 1997 και αναπτύχθηκε αθλητικά στα τμήματα υποδομής της NK Zagreb, πριν παίξει για τη Red Bull Σάλτσμπουργκ και στη συνέχεια επιστρέψει στην Κροατία για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το καλοκαίρι του 2013.

Ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα έκανε τον Απρίλιο 2014 και στους προκριματικούς του Champions League, τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Σε πέντε σεζόν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Τσόριτς έπαιξε 143 αγώνες και σκόραρε 23 γκολ, κερδίζοντας 4 εθνικά πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Κροατίας.

«Καλωσορίζουμε την Άντε Τσόριτς. Πιστεύω ότι με την άφιξή του η Ρόμα εξασφάλισε ένα από τα αναδυόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των «τζαλορόσι», Μόντσι. «Πιστεύω ότι με τη δέσμευσή του στο γήπεδο και τη δουλειά στην προπόνηση μπορούμε να τον βελτιώσουμε περαιτέρω και να απολαύσουμε τις ικανότητές του για πολλά χρόνια», πρόσθεσε.

Μετά τις διεθνείς εμπειρίες στις επιλογές των «μικρών» Εθνικών ομάδων της Κροατίας, ο Τσόριτς πραγματοποίησε τρεις εμφανίσεις με τους Άνδρες. Ήταν μέλος της κροατικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στη Γαλλία, όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην επιλογή για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.