Θα τελειώσει σύντομα η μετεγγραφή του Μακ Κέι

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Μπάρι Μακ Κέι, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Μπάρι Μακ Κέι, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σκοτσέζος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών και απομένει η οριστική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, για το αν θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Ο ισχυρός άνδρας των Ολυμπιακού και Νόττινχαμ Φόρεστ αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μετακίνηση του παίκτη από την Αγγλία στην Ελλάδα, τις προσεχείς ημέρες. 

Ο 24χρονος παίκτης φέρεται να έχει πάρει τη θετική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον υπολογίζει για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από εκεί και πέρα, στόχος των ιθυνόντων του Ολυμπιακού είναι να τελειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μετεγγραφές, πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.