Σκορδίλης: «Τιμή μου που ήμουν συμπαίκτης του Διαμαντίδη»

Ο Γάιος Σκορδίλης υπογράμμισε πως ήταν τιμή για τον ίδιο, που υπήρξε συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ο Γάιος Σκορδίλης υπογράμμισε πως ήταν τιμή για τον ίδιο, που υπήρξε συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Ο Σκορδίλης αναφέρθηκε και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο, όταν νίκησε τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό της διοργάνωσης. 

Αρχικά, ο Σκορδίλης τόνισε στο διαδικτυακό κανάλι της ΕΟΚ: «Είναι και οι δύο δουλευταράδες και καλά παιδιά. Γι’ αυτό έχουν κάνει αυτή την πορεία. Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, χαμηλών τόνων, δεν του αρέσει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και μιλά μόνο στο γήπεδο. Ήταν τιμή μου που ήμασταν συμπαίκτες και χαίρομαι πολύ που κρατάμε ακόμη επαφή. Με τον Μιχάλη ήμασταν συμπαίκτες στον Άρη και τώρα στο Φάρο. Μετά τον Γιαννάκη ήταν ο Έλληνας αρχηγός που σήκωσε το Ευρωπαϊκό. Ένας καλός και έξυπνος παίκτης. Η μπασκετική του ευφυΐα φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμη και σε αυτή την ηλικία είναι ανταγωνιστικός».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος: «Το Κύπελλο εμείς το κατακτήσαμε όταν νικήσαμε τον ΠΑΟΚ. Απλά άργησε η απονομή μας για δυόμισι μήνες και παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στην απονομή μας. Έτσι τον είδαμε τον τελικό. Βλέποντας τα πρόσωπα των συμπαικτών και των προπονητών μας, την ευχαριστηθήκαμε τη συμμετοχή μας στον τελικό. Ο στόχος μας είναι η άνοδος. Ο τελικός είναι κάτι έξτρα. Αυτό που θέλουμε είναι να ανέβουμε στην Α1 ως πρωταθλητές».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.