«Ο Μαργαρίτης παράδειγμα για όλους!»

Η ιδιαίτερη αναφορά του Ηλία Παπαθεοδώρου στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, σε σημερινή (28/6) ομιλία του προς αθλητές «ασπρόμαυρων» ακαδημιών

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει σημαδέψει με την παρουσία του και το ήθος του τον μπασκετικό ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 2010. Δεν είναι τυχαίο ότι με κάθε ευκαιρία αναφέρεται το όνομά του και χρησιμοποιείται ως παράδειγμα από τους «ασπρόμαυρους». Τελευταία αναφορά στον αρχηγό της ομάδας έγινε σήμερα (28/6) και μάλιστα από τον προπονητή του «Δικέφαλου», Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο τελευταίος βρέθηκε το πρωί στο PAOK Sports Arena και μίλησε με τους νεαρούς αθλητές, που συμμετέχουν στη 2η περίοδο του Summer Basketball Camp των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.
Αρχικά, στην ομιλία του έκανε λόγο για το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία της εργατικότητας εφόσον θέλουν να ακολουθήσουν αθλητική καριέρα.
Κάπου εκεί στη συζήτηση μπήκε και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο όνομά του και τον χαρακτήρισε «παράδειγμα για όλους!»

Στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του, πάντως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δέχθηκε ερωτήσεις από τα παιδιά, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις τον… δυσκόλεψαν αρκετά! Τα παιδιά ενδιαφέρθηκαν για τα ερεθίσματα, που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με το μπάσκετ, στάθηκαν αρκετά στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας του και στην πορεία του στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Μετά το τέλος της ομιλίας, τα παιδιά συνέχισαν το πρόγραμμα τους στο camp, το οποίο περιλαμβάνει στοχευμένες ασκήσεις ατομικής τεχνικής, πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και βελτίωσης φυσικής κατάστασης και μετρήσεις με εξειδικευμένα μηχανήματα, πάντα υπό την επίβλεψη του Νίκου Σταυρόπουλου και των προπονητών των ακαδημιών. Η δεύτερη εβδομάδα του Summer Basketball Camp ολοκληρώνεται το Σάββατο 30 Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.