Φουριόζα και με το δεξί η Τόττεναμ στην φετινή Premier League

Μια νίκη που ήθελε προκειμένου να δείξει ότι φέτος θέλει και μπορεί το κάτι παραπάνω πέτυχε η Τόττεναμ στο Νιούκαστλ. Τα γκολ των Λονδρέζων πέτυχαν οι Βερντόνχεν, Άλι ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Χοσέλου.

Μια νίκη που ήθελε προκειμένου να δείξει ότι φέτος θέλει και μπορεί το κάτι παραπάνω πέτυχε η Τόττεναμ στο Νιούκαστλ.

Τα “σπιρούνια” κατάφεραν να προηγηθούν με την κεφαλιά του Βερτόνχεν στο 8ο λεπτό. Χρειάστηκε μάλιστα η βοήθεια της τεχνολογίας προκειμένου να διαπιστωθεί πως η μπάλα πέρασε κατά… εννέα χιλιοστά ολόκληρη μέσα από τη γραμμή του τέρματος!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν 147 δευτερόλεπτα αργότερα με τον Ισπανό Χοσέλου όμως ο διεθνής επιθετικός Άλι στο 18′ ξαναέβαλε του Λονδρέζους μπροστά στο σκορ, χαρίζοντας το πλεονέκτημα και στην διαχείριση της αναμέτρησης.

Ακολούθησε ένα γρήγορο ματς με την Νιούκαστλ να πιέζει και την ομάδα του Ποκετίνο να βγάζει αρκετές επιθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο, που από τύχη κι απροσεξία δεν έφεραν κάτι παραπάνω στην παραγωγικότητά της.

Η Τόττεναμ – η μοναδική ομάδα στην Αγγλία που δεν έκανε μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι (!) – πιέστηκε λίγο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με πιο χαρακτηριστική τη φάση του 48′ όταν ο Ντιαμέ σημάδεψε το δοκάρι του Λιορίς, όμως στην πορεία κράτησε τον έλεγχο και τη νίκη με σκορ 1-2 ως το φινάλε..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.