Απέτυχε ο James Corden τις εξετάσεις μαγείας ενώπιον του Eddie Redmayne

Κρίμα.Σε πρόσφατο επεισόδιο της νυχτερινής εκπομπής "The Late Late Show with James Corden" του...

Κρίμα.

Σε πρόσφατο επεισόδιο της νυχτερινής εκπομπής “The Late Late Show with James Corden” του CBS, καλεσμένος ήταν ο Eddie Redmayne, τον οποίο είδαμε πρόσφατα στο “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”.

Εκεί ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει στον καλεσμένο του τις μαγικές του ικανότητες για να τον εντυπωσιάσει. Αυτοαποκαλούμενος ως Mr. Magnificent, ο Corden άρχισε να κάνει μαγικά κόλπα βγαλμένα από βιβλίο με τρικ – την εμφάνιση ενός μπουκέτου, μαντίλια δεμένα μεταξύ τους κ.α.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν εντυπωσίασαν τον καλεσμένο, με τον Redmayne να του λέει, “Είσαι για γέλια. Προφανώς, δεν ξέρεις τίποτα από αληθινή μαγεία”.

Και έπειτα εντυπωσίασε το κοινό και τους θεατές κάνοντας κάτι απίθανο. Τι ήταν αυτό; Δείτε το βιντεάκι παρακάτω για να μάθετε μόνοι σας.

Όσον αφορά την ταινία, η εντυπωσιακή υπερπαραγωγή φέρει την υπογραφή της συναρπαστικής πένας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και της έμπειρης σκηνοθεσίας του David Gates, που επιστρέφει στην καρέκλα που κατέχει ήδη από τις ταινίες του Harry Potter.

Πρωταγωνιστούν ο Eddie Redmayne ως Newt Scamander και o Jude Law ως Albus Dumbledore, αλλά και ο Johnny Depp ως Gellert Grindelwald, που μετά την απόδρασή του ξεκινά να μαζεύει οπαδούς καθώς αποζητά να δώσει την κυριαρχία του κόσμου στους καθαρόαιμους μάγους.

Στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται οι Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, και Ezra Miller, όπως επίσης και οι William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, Poppy Corby-Tuech, αλλά και ο Brontes Jodorowsky ως Nicolas Flamel.

Αν έχετε δει την ταινία, διαβάστε για τις αντιδράσεις του Miller όταν έμαθε το τέλος της ταινίας, αλλά και τι είπε η Sudol για τον χαρακτήρα της. Το σενάριο της 3ης ταινίας ετοιμάζεται, αλλά η ταινία θα αργήσει πολύ ακόμα.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από το “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”.


Πηγή άρθρου: The Wrap

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.