Ταινία βασισμένη σε δίσκο του Bob Dylan θα φέρει ο σκηνοθέτης του “Call Me By Your Name”

Μιουζικαλ;O σκηνοθέτης της υποψήφια για Βραβείο Όσκαρ ταινίας "Call Me By Your Name", Luca...

Μιουζικαλ;

O σκηνοθέτης της υποψήφια για Βραβείο Όσκαρ ταινίας “Call Me By Your Name”, Luca Guadagnino, θα δώσει μορφή σε γνωστά τραγούδια του Bob Dylan.

Σύμφωνα με το The Wrap, η ταινία θα βασίζεται στο γνωστό άλμπουμ του Dylan, “Blood on the Tracks” (1975) και θα περιστρέφεται γύρω από τα θέματα που εξερευνά ο τραγουδιστής και σε άλλους δίσκους του, όπως οι “Tangled Up in Blue”, “Simple Twist of Fate” και “Shelter from the Storm”.

Ο Guadagnino θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Richard LaGravenese. Η αρχική ιδέα ήταν του Rodrigo Teixeira, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με τον Guadagnino στο “Call Me By Your Name”. Οι Marco Morabito, Sophie Mas και Lourenço Sant θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

“Η δημιουργία αυτού του project είναι το όνειρό μου”, είπε ο Teixeira σε δήλωσή του. “Δουλέψαμε πολύ για να βρούμε τον σωστό τρόπο να ζωντανέψουμε τα τραγούδια του Bob Dylan και το να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με άτομα όπως οι Luca και Richard είναι μεγάλο προνόμιο”.

Το “Blood on the Tracks” θα επανακυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου, υπό τον τίτλο “More Blood, More Tracks”, και θα περιλαμβάνει εναλλακτικές ηχογραφήσεις των τραγουδιών που υπάρχουν στο άλμπουμ καθώς και λεπτομέρειες για το πως ηχογραφήθηκε σε μόλις έξι μέρες σε διάφορα στούντιο της Νέας Υόρκης και Μινεάπολις.

Αναμένουμε το remake of “Suspiria” από τον Guadagnino, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Tilda Swinton, Chloe Grace Moretz, Mia Goth, Dakota Johnson και Lutz Ebersdorf και το οποίο θα βγει στις 26 Οκτωβρίου (ΗΠΑ). Ο σκηνοθέτης ετοιμάζει, επίσης, το sequel του “Call Me By Your Name”.

Πρόσφατη δουλειά του LaGravenese ήταν το “The Comedian” (2016) με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro και τον Danny DeVito, αλλά και το “Unbroken” που σκηνοθέτησε η Angelina Jolie.

Πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο project παραμένουν ακόμα άγνωστες, ωστόσο μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνεται πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.