Το “Star Trek 4” φαίνεται πως μπήκε στο ράφι

Η ιδέα του Tarantino, όμως, μπορεί να έχει ελπίδες.Ο σκηνοθέτης της ταινίας "Star Trek 4"...

Η ιδέα του Tarantino, όμως, μπορεί να έχει ελπίδες.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας “Star Trek 4” αποχώρησε και οι επιπτώσεις ήταν εξαιρετικά σημαντικές. Η 4η ταινία της σειράς φαίνεται πως διακτινίστηκε στην ακύρωση της.

Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγή της ταινίας μπήκε στο ράφι, μετά την απόφαση του SJ Clarkson να αφοσιωθεί στη νέα σειρά από τον κόσμο του “Game of Thrones”.

Νωρίτερα τον Αύγουστο του 2018 είχαν αναφερθεί κάποια ζητήματα που προβλημάτισαν την ανάπτυξη της ταινίας. Φαίνεται πως, οι Chris Pine (Wonder Woman) και Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok) αποφάσισαν να αποχωρήσουν μετά από λεγόμενες μειώσεις στην πληρωμή τους. Τότε, η Paramount είχε επιμείνει πως το project δεν τέθηκε σε αναμονή, αλλά η απώλεια του σκηνοθέτη φαίνεται να της στοίχισε περισσότερο απ’ όσο περίμενε.

Το “Star Trek 4” έχει περάσει από αρκετά κύματα. Το 2017, ο Zachary Quinto, ο οποίος ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του Spock, δήλωσε πως δεν υπήρχε “καμία εγγύηση” για την 4η ταινία. Ωστόσο, μέσα στους πρώτους μήνες του 2018 αναφέρθηκαν τρία πιθανά σενάρια για την παραγωγή της ταινίας, ανάμεσα τους και ένα κατηγορίας R εκ μέρους του Quentin Tarantino.

Τελικώς, η Paramount μίλησε για την ανάπτυξη δύο νέων “Star Trek” ταινιών, χωρίς να προδώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Simon Pegg φάνηκε πως επιβεβαίωσε πως η μία θα ήταν το “Star Trek 4” και η άλλη το project του Tarantino, με το δεύτερο να πιθανολογείται να αργήσει πέντε χρόνια ακόμα.

Αν όντως ισχύουν όσα ακούγονται για την ακύρωση, τότε παραμένει άγνωστη και η μοίρα ολόκληρου του reboot του “Star Trek” franchise. Η ιδέα του Tarantino, ωστόσο, μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή και η Paramount να μην έχει χάσει ακόμα την πίστη της στον τίτλο, ειδικά μετά από την επιτυχία του τηλεοπτικού “Star Trek: Discovery”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.