Καστίγιο: «Στόχος μας η Ευρώπη»

Η έξοδος του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν είναι ο μεγάλος εφετινός στόχος, σύμφωνα με τον Νέρι Καστίγιο.

Η έξοδος του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν είναι ο μεγάλος εφετινός στόχος, σύμφωνα με τον Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός επιθετικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε στην πρόσφατη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τονίζοντας πως ήταν σωστή, ενώ αναφέρθηκε και για την αγωνιστική του άνοδο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Καστίγιο μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται: «Σας ευχαριστώ που επικοινωνείτε πάλι μαζί μου. Αισθάνομαι χαρούμενος που πηγαίνουν όλα καλά στον Άρη. Και για μένα προσωπικά πηγαίνουν όλα καλά. Μιλούν για μένα ξανά».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Πήρα την απόφαση να έρθω εδώ στην Ελλάδα, γιατί είναι ένα πρωτάθλημα που μου ταιριάζει πιο πολύ. Είναι το μέρος όπου νιώθω καλά, όπου θα έπαιρνα ευκαιρίες να παίξω και να νιώσω χαρούμενος στον αγωνιστικό χώρο. Μου κόστισε λίγο το διάστημα που δεν αγωνιζόμουν. Σταδιακά θα ανεβάσω επίπεδο».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Πιστεύω ότι η αλλαγή προπονητή έκανε καλό στον Άρη όχι μόνο σε μένα. Η διοίκηση αποφάσισε γρήγορα για την αλλαγή. Ήταν ένα λάθος. Ο προπονητής είχε προβλήματα με την ομάδα. Χώριζε σε γκρουπ τους παίκτες, η ομάδα δεν ‘περπατούσε’ καλά και ευτυχώς άλλαξε, φέρνοντας πάλι την ηρεμία. Δεν έχουμε χάσει. Η ομάδα έχει ανέβει κάποιες θέσεις και είμαστε στον ένα πόντο από τις θέσεις της Ευρώπης, που είναι ο στόχος μας».

Για την έως τώρα πορεία του: «Στο τελευταίο παιχνίδι πέτυχε το έβδομο γκολ μου. Μακάρι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο για τον Άρη αλλά και για μένα, ώστε να πετύχουμε το στόχο της Ευρώπης».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη: «Υπήρχαν στιγμές στα παιχνίδια που δεν έβγαιναν κάποια πράγματα και δεν παίζαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Όταν συμβαίνει αυτό αρχίζουν να μην πηγαίνουν καλά τα πράγματα και υπάρχει νευρικότητα. Γίνονται λάθη στον αγωνιστικό χώρο που στοιχίζουν τις κάρτες. Ευτυχώς συνέβη αυτό που είπα πριν, ήρθε νέος προπονητής, κάτι που είναι καλό για τον Άρη και για μένα. Όλοι είναι χαρούμενοι. Την Κυριακή έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, που μπορεί να μας βάλει σε θέσεις Ευρώπης και ακολουθούν ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα καθορίσουν τη χρονιά».

Για την κατάσταση του συλλόγου: «Πέρασα πολλά πράγματα που ήταν δύσκολα. Προτιμώ να μην μιλήσω γι’ αυτά. Θέλω να βλέπω μπροστά. Ανυπομονώ να αποκτήσω ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Υπήρξαν παιχνίδια που έπαιξα καλά. Θέλω να πετύχω γκολ και να δείξω σε ανθρώπους που με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές ότι μπορούν να με εμπιστεύονται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.