Στη Ρόδο με τον Πρίφτη να υπενθυμίζει: «Ξεκινάει το σερί…»

Ο Αρης, ολοκλήρωσε τη σύντομη προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (17:00, ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports 4) με τον Κολοσσό, στη Ρόδο, με προπόνηση στο ‘’Nick Galis Hall’’.

Ο Αρης, ολοκλήρωσε τη σύντομη προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (17:00, ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports 4) με τον Κολοσσό, στη Ρόδο, με προπόνηση στο ‘’Nick Galis Hall’’.
 
Ο Δημήτρης Πρίφτης, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν πλήρεις τον Κολοσσό, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Basket League. Την αποστολή του Αρη, απαρτίζουν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Οκάρο Γουάϊτ, Ντόμινικ Γουότερς, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζακ Κοέν, Βασίλης Σίμτσακ, Σπύρος Μούρτος, Τζερέλ Μακνίλ.
 
Ο προπονητής του Αρη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό δήλωσε: «Για μας ξεκινάει ένα σερί τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων με μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Ο Κολοσσός είναι μία εξαιρετική ομάδα, με συνοχή, ομοιογένεια και καλή χημεία. Η Ρόδος είναι δύσκολη αποστολή για κάθε ομάδα και πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης για να φύγουμε από το ‘’Βενετόκλειο’’ με μία πολύτιμη νίκη».
 
Συνεχίζοντας, ο Δημήτρης Πρίφτης, επισήμανε: «Το ζητούμενο για μας είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, μετά τη νίκη επί της Νεπτούνας και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, ώστε μέσω της άμυνας να βάλουμε τις βάσεις για να κερδίσουμε τον αγώνα. Ο έλεγχος των ριμπάουντ, το μακρινό σουτ και τα λάθη θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης», κατέληξε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.