Αλεξανδρής: Να διαχειριστούμε την κούραση μας

Η επιστροφή στις νίκες, στο ματς του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ, είναι το ζητούμενο για τον Άρη, αλλά όχι το μοναδικό όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Η επιστροφή στις νίκες, στο ματς του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ, είναι το ζητούμενο για τον Άρη, αλλά όχι το μοναδικό όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Εκείνο που είναι βασικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι να μπορέσει η ομάδα να διαχειριστεί την κούραση της.

Αρχικά, ο κόουτς αναφέρθηκε στον αυριανό αντίπαλο του, τον οποίο υποδέχεται στο «Αλεξάνδρειο» (17:00), και έπλεξε το εγκώμιο του. «Είναι μια αναμέτρηση που πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Ο ΚΑΟΔ έδειξε μια συνέπεια σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Αυτό οφείλεται στην παρουσία του Γιώργου Καλαφατάκη, ο οποίος έχει βοηθήσει και έχει βελτιώσει κατά πολύ την ομάδα ως νεοφώτιστη που είναι ώστε να έχει σωστή αντιμετώπιση από όλους τους αντιπάλους της. Έχει γεμάτο ρόστερ και εμείς πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη», τόνισε

Εκείνο που είναι αναγκαίο όμως, κατά τον «τίγρη» είναι πως «πρέπει παράλληλα να διαχειριστούμε και την κόπωση που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της ομάδας μας, διότι την Τρίτη μας περιμένει κοπιαστικό ταξίδι και μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση που χρειαζόμαστε επίσης τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να «σφραγίσουμε» την ευρωπαϊκή μας παρουσία για την φετινή χρονιά».
 
Κρούσιτς: Νίκη για πολλούς λόγους

Απ’ την άλλη, ο άσος του Άρη Ματέϊ Κρούσιτς, εξήγησε πως το θετικό αποτέλεσμα δεν το θέλουν μόνο για να ανέλθουν στο βαθμολογικό πίνακα.

«Θέλουμε τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για να ρεφάρουμε την ήττα μας από τον ΚΑΟΔ στον α΄ γύρο. Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση στο Eurocup και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, ώστε να παρουσιάσουμε και αύριο το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο», ήταν τα πρώτα λόγια του και επεσήμανε ότι «για να φτάσουμε στη νίκη θα χρειαστούμε και την παρουσία των φιλάθλων μας που κάθε φορά μας τονώνουν την ψυχολογία και μας δίνουν την ώθηση που χρειαζόμαστε. Οι αντίπαλοι μας είναι καλή ομάδα και έχουν βελτιωθεί σημαντικά με την παρουσία του Μπάβτσιτς, καθώς το παιχνίδι τους στηρίζεται πολύ σε αυτόν. Πρέπει σίγουρα να ελέγξουμε το inside game, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και ο Χαραλαμπίδης που είναι από τους πρώτους σκόρερ και πρέπει να τον σταματήσουμε. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε γιατί το χρειαζόμαστε πολύ. Απαραίτητο όμως είναι να παίξουμε σκληρά στην άμυνα, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να αποφύγουμε τα λάθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.