Χωρίς Κόνιαρη, Τζόουνς στην Αθήνα

Με σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια πηγαίνει ο ΠΑΟΚ αύριο (11/4) απέναντι στην ΑΕΚ.

Με σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια πηγαίνει ο ΠΑΟΚ αύριο (11/4) απέναντι στην ΑΕΚ.

«Παγωμένοι» αναχώρησαν οι «ασπρόμαυροι» σήμερα (10/4) από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Αντώνης Κόνιαρης και Λάκι Τζόουνς αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν μπόρεσαν να ενισχύσουν την αποστολή για το δύσκολο αυτό παιχνίδι. 

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από πυώδη αμυγδαλίτιδα, που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Ο Αμερικάνος παίκτης τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για κάκωση συνδέσμου στο γόνατο. Ο Τζόουνς θα υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο, οπότε και θα διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Το ζήτημα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι οι δύο απόντες είναι βασικοί περιφερειακοί παίκτες, που σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσει λύσεις εκεί. Για τον προπονητή του «Δικέφαλου», πάντως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς τα κενά τους δεν είναι εύκολο να αναπληρωθούν. 

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που πέταξε σήμερα το απόγευμα (17:25) για την Αθήνα, συμμετέχουν οι: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Phill Goss και Darnell Jackson.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.