Πήρε τον πόντο η Στόουκ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έμεινε «άσφαιρος» για πρώτη φορά το 2018 στο «Άνφιλντ» και η Λίβερπουλ παραχώρησε ισοπαλία 0-0 με στην Στόουκ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έμεινε «άσφαιρος» για πρώτη φορά το 2018 στο «Άνφιλντ» και η Λίβερπουλ παραχώρησε ισοπαλία 0-0 με στην Στόουκ.

Λίγες μέρες μετά το 5-2 κόντρα στην Ρόμα και μερικά 24ωρα πριν την ρεβάνς με τους «τζιαλορόσι» με έπαθλο την παρουσία στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρουσιάστηκε υποτονική και έτσι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ουσιαστικά την θέση της στην τετράδα, κάτι που όμως μπορεί να κάνει την επόμενη αγωνιστική αν μείνει αήττητη στην έδρα της Τσέλσι.

Οι «πότερς» από την άλλη πήραν έναν πόντο στη μάχη της σωτηρίας αλλά παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη χωρίς νίκη για 12 αγωνιστικές, έχοντας ακόμα να παίξουν δύο ματς.

Ο Κλοπ έκανε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα του αφήνοντας  μεταξύ άλλων εκτός τον Μανέ και παρά την μέτρια απόδοση των παικτών του, οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να φτάσουν στο τρίποντο.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Σαλάχ σε τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ τον Μπάτλαντ, αποτυγχάνοντας να φτάσει τα 32 γκολ στο πρωτάθλημα κάνοντας το σχετικό ρεκόρ για μία σεζόν στα χρόνια της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το ρεκόρ του Ίαν Ρας για τα πιο πολλά τέρματα σε μία περίοδο για την Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα γκολ του Ινγκς που ακυρώθηκε ως οριακό οφσάιντ στο τέλος του α’ μέρους, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Λίβερπουλ διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε σε χέρι του Πίτερς στην περιοχή.

Η Στόουκ θα μπορούσε να «κλέψει» το ματς στο τέλος, όμως ο Σόκρος αστόχησε από κοντά μετά την μπαλιά του Ντιούφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.