Υπόθεση έξι λεπτών…

Με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών, ο Πιερικός πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα του Φωκικού και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών, ο Πιερικός πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα του Φωκικού και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε την τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και δείχνει ότι είναι ικανή να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα. Αντίθετα, το συγκρότημα της Άμφισσας, που είχε κερδίσει τους τρεις τελευταίους αγώνες στο γήπεδό του, παραμένει προτελευταίο στην κατάταξη και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Μακεδόνες καθώς στο 15′ απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ. Ο Ρούσεφ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τοίχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα Βρονταρά.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι «μελανόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ του Κουτσοσπύρου έπειτα από σέντρα του Μπλαζέφσκι από την αριστερή πλευρά.
Ο Φωκικός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους. Πάντως, στο 44′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μιας και αποβλήθηκε ο Δήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα της Άμφισσας μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να φτάσει στη μείωση του σκορ ώστε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Φωκικός αν και έφτανε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, δεν μπορούσε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία ώστε να σκοράρει και να προβληματίσει τους αντιπάλους του, οι οποίοι κράτησαν εύκολα το 0-2.

Τέλος, ο Πιερικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Χατζηζήδης.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος (73′ Στόικος), Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (61′ Μπουλουλής), Κανελλόπουλος (68′ Νικόλτσης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου (85′ Κραγιόπουλος), Πουρτουλίδης, Κουτσοσπύρος, Ελευθεριάδης (46′ Λαζαρίδης), Μπλαζέφσκι, Ρούσεφ (66′ Μοκακέ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.