Σενάρια για Ολυμπιακό και Γκρανέρο

Ισπανικά σενάρια θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Εστεμπάν Γκρανέρο, ο οποίος δεν βρίσκει θέση στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ισπανικά σενάρια θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Εστεμπάν Γκρανέρο, ο οποίος δεν βρίσκει θέση στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, τα ίδια σενάρια, θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του με την ισπανική ομάδα, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις της αναφορικά με τον παίκτη.

Βέβαια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπου ο παίκτης δεν θα συνεχίσει να είναι στο ρόστερ της Ρεάλ, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να παλέψουν με αρκετές ομάδες από την ευρωπαϊκή Ηπειρο, προκειμένου να τον πείσουν για να φορέσει την φανέλα τους.

Σε κάθε περίπτωση και ομάδες εντός της Ισπανίας ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ενώ και από την Ιταλία η Φιορεντίνα, αλλά και σύλλογοι από την Πρέμιερ Λιγκ, αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του, με αποτέλεσμα, εάν και εφόσν ευσταθεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, να γίνεται εύκολο αντιληπτό το πόσο δύσκολο θα είναι και το έργο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.