Συνεχίζουν με τα εργομετρικά

Με τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις θα συνεχιστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού τις προσεχείς ημέρες, ενώ τη Δευτέρα θα μπουν οι «ερυθρόλευκοι» σε κανονικούς ρυθμούς.

Με τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις θα συνεχιστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού τις προσεχείς ημέρες, ενώ τη Δευτέρα θα μπουν οι «ερυθρόλευκοι» σε κανονικούς ρυθμούς. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους θα δοθούν στον Πέδρο Μαρτίνς και στο επιτελείο του, προκειμένου να μελετηθούν.

Την ερχόμενη Δευτέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την πρώτη συνάντηση με τους παίκτες του, καθώς κάτι τέτοιο δεν έγινε την Παρασκευή. Τότε θα παρουσιαστεί επισήμως στους παίκτες από τη διοίκηση της ομάδας και ξεκινήσει ουσιαστικά το πρόγραμμα προετοιμασίας των Πειραιωτών, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Μαρτίνς έχει προγραμματίσει για την επόμενη εβδομάδα διπλές προπονήσεις στου Ρέντη, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για το Ζέεφελντ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.