Πρίφτης: «Θέλουμε τη νίκη με Άρη»

Να δώσουν οι παίκτες του τον καλύτερο εαυτό του στην αναμέτρηση με τον Άρη, θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης.

Να δώσουν οι παίκτες του τον καλύτερο εαυτό του στην αναμέτρηση με τον Άρη, θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας τεχνικός της Καβάλας υπογράμμισε πως πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή.

Αρχικά, ο Πρίφτης τόνισε: «Ο Άρης μέσα από τα παιχνίδια του Eurocup και έχοντας διαμορφώσει και ενισχύσει το ρόστερ του με την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών, βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Εμείς ήμαστε πληγωμένοι από την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής και θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτό και να ξεπεράσουμε τα όρια μας, έχοντας συγκέντρωση, τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Και συμπλήρωσε: «Οι τραυματισμοί του τελευταίου διαστήματος, είναι για μας εμπόδιο, καθώς μας λείπει ο Γκάρισον για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, όπως επίσης και ο απροσδόκητος τραυματισμός του Τέιλορ, αποτελεί ένα ακόμη πρόβλημα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργάκης τόνισε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Εμείς δουλέψαμε πολύ γι΄ αυτό το ματς με τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου και ελπίζουμε όλα αυτά να μας βγουν στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να φτάσουμε με τη βοήθεια και του κόσμου μας στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.