Τα ρεκόρ της Πρέμιερ Λιγκ

Ο Άντονι Μαρσιάλ και ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραραν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο, αλλά ποιος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι με την Σίτι την επόμενη Κυριακή;

Ο Άντονι Μαρσιάλ και ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραραν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο, αλλά ποιος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι με την Σίτι την επόμενη Κυριακή; 
Ο Λουκάκου δεν έχει σκοράρει για την Γιουνάιτεντ από τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά ο Μαρσιάλ  έχει βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα, σημειώνοντας πέντε γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.
Λοιπόν, αν ο Μουρίνιο θέλει γκολ, ο Μαρσιάλ είναι ο άνθρωπος του.


Ηγετική φυσιογνωμία αποδυκνύεται ο Μαρσιάλ

 Ο Γάλλος σκοράρει περισσότερο από οποιονδήποτε από τους συμπαίκτες του, με τον εντυπωσιακό ρυθμό ενός γκολ κάθε 106 λεπτά.
Αντίθετα ο Λουκάκου βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος σκοράροντας μόλις στο ¼ των τελικών ου προσπαθειών.
Έτσι, με ένα δύσκολο ταξίδι που έπεται στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους την Τετάρτη και με το ντέρμπι του Μάντσεστερ στον ορίζοντα, τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι ο Μουρίνιο θα πρέπει να εναποθέσει τις ελπίδες του στον Μαρσιάλ.


Ο Ρούμπεν Νέβες

Ο μέσος της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες
σκόραρε με πέναλτι στην ήττα της ομάδας του από την Τότεναμ το Σάββατο.
Παραδόξως, ήταν το πρώτο γκολ πρωταθλήματος που πέτυχε από το σημείο του πέναλτι, με τα προηγούμενα επτά γκολ του να έρχονται έξω από το «κουτί».


Φοβερό ρεκόρ από τον Μίλνερ

Όταν ο Τζέιμς Μίλνερ σκοράρει, η ομάδα του δεν χάνει ποτέ. Είναι τόσο απλό. Ο γεννημένος στο Λιντς μέσος της Λίβερπουλ, πέτυχε το 50ο του τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ, στο 1-1 με την Άρσεναλ το Σάββατο. Αυτά τα 50 τέρματα έχουν επιτευχθεί σε 49 διαφορετικά παιχνίδια, μέσα στο διάστημα των 16 χρόνων που παίζει και δεν έχει ηττηθεί ποτέ! Αυτό το ρεκόρ τον κατατάσσει στην 1η θέση στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ντάριους Βάσελ να ακολουθεί με 46 θετικά αποτελέσματα σε 52 ματς που έχει σκοράρει.


Η Άρσεναλ βρέθηκε πίσω στο σκορ
στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, αλλά τελικά ισοφάρισε, κάτι που ότι πήρε οκτώ πόντους, δεχόμενη πρώτη γκολ. Καμμία ΄’άλλη ομάδα δεν έχει πάρει περισσότερους βαθμούς. 
Έτσι, αυτό αντικατοπτρίζει τη δύναμη του χαρακτήρα του «Gunners» ή απλά τονίζει τις κακές τους εκκινήσεις στα ματς; Kι αυτό δεν συμβαίνει μόνο επί θητείας Έμερι. Και πέρυσι μόνο η Μπορνμουθ πήρε περισσότερους βαθμούς (21), από την Άρσεναλ (16), ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.


Γράφει ιστορία ο Ερνάντες

Ο Μεξικανός Χαβιέ Ερνάντες, πέτυχε το 4ο γκολ της γουεστ Χαμ, στη νίκη της ομάδας του με 4-2 επί της Μπάρνλεϊ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 61ο λεπτό. Αυτό η΄ταν το 17ο τέρμα που πέτυχε ο Ερνάντες στην Πρέμιερ Λιγκ, παίρνοντας ως αλλαγή, ένα ρεκόρ που τον κατατάσσει στην 1η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.