Πήρε το «θρίλερ» η ΑΕΚ! (video)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στη Ρόδο, η ΑΕΚ τελικά ήταν η νικήτρια κόντρα στον Κολοσσό με 86-85, στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Basket League.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στη Ρόδο, η ΑΕΚ τελικά ήταν η νικήτρια κόντρα στον Κολοσσό με 86-85, στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Basket League. 

Όσοι θεατές μαζεύτηκαν στο Βενετόκλειο σαφώς και αποζημιώθηκαν από το θέαμα που είδαν καθώς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να προσφέρουν εντυπωσιακές φάσεις στο παρκέ. 

Ο Κολοσσός αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι με τους παίκτες του Λυκογιάννη να καταθέτουν στο παρκέ του Βενετόκλειου μαχητική ψυχή και πάθος για τη νίκη. Κάθε φορά που η ΑΕΚ προσπαθούσε να χτίσει μία διαφορά με μπροστάρη τον Κούπερ ο Κολοσσός ήταν εκεί να δώσει τις δικές του απαντήσεις και να παλέψει για τη νίκη. 

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης ήταν πάρα πολύ καλός καθώς σταμάτησε στους είκοσι πόντους μετρώντας 4/6 δίποντα και 4/9 τρίποντα ενώ μοίρασε και έντεκα ασίστ και είχε και εννιά ριμπάουντ. 

Εκτός αυτού, αρκετά καλός ήταν και ο Μαυροκεφαλίδης που σκόραρε 18 πόντους. 

Στην αντίπερα όχθη, Λαρεντζάκης και Ρέλεφορντ ήταν συγκλονιστικοί και πάλεψαν μέχρι τέλους για τη νίκη της ομάδας τους. Ο πρώτος σκόραρε 24 πόντους έχοντας 7/11 δίποντα και 1/3 τρίποντα ενώ με τρεις εύστοχες βολές του ο Κολοσσός πήγε το παιχνίδι στην παράταση. Ο δεύτερος σκόραρε 26 πόντους 8/11 δίποντα και 3/4 τρίποντα ενώ είχε τρεις ασίστ και τρία ριμπάουντ. 

Εν τέλει, η ΑΕΚ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στο έξτρα πεντάλεπτο και κατάφερε να πάρει μία νίκη δια πυρός και σιδήρου, η οποία τη φέρνει στη δεύτερη θέση μετρώντας πλέον οκτώ νίκες και δύο ήττες. Απ’ την άλλη, ο Κολοσσός έμεινε στην πέμπτη θέση μετρώντας πλέον πέντε νίκες και έξι ήττες.

Δεκάλεπτα: 11-15, 31-33, 59-57, 72-72, (πρτ.) 85-86. 

Κολοσσός (Λυκογιάννης):
Λαρεντζάκης 24, Μπιλλής, Μανωλόπουλος 3, Ντέιβις 12, Γεωργαλής, Λίντεν, Ρέλεφορντ 26, Άχονεν 5, Σαλούστρος 7, ΜακΓκι 3, Λιούις 5. 

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Άρμστεντ 4, Κούπερ 20 (10 ασίστ, 8 ριμπάουντ), Παπαντωνίου, Σάκοτα 12, Μιλόσεβιτς 1, Μαυροκεφαλίδης 18 (5 ριμπ.), Κάρτερ 10, Κατσίβελης 10, Καλαμπόκης 4, Μαυροειδής 7. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.