«Όλοι μαζί για την πρωτιά»

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στους παίκτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στους παίκτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέσω ανακοίνωσης, οι ιθύνοντες της Ένωσης ευχαρίστησαν όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα και τόνισαν πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φιλάθλων και στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας που στήριξαν την προσπάθεια των παικτών στον αγώνα με την Κέρκυρα και να τους συγχαρεί για την άψογη και κόσμια στάση που έχουν κρατήσει από την αρχή της σεζόν.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια του κόσμου της για να ξεπεράσει τις πολλές απουσίες και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά μας μειώσαμε στο ελάχιστο δυνατό την τιμή του εισιτηρίου και ελπίζουμε στη μαζική ανταπόκρισή σας, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα τους ποδοσφαιριστές μας σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.