Σάουθγκεϊτ: «Υπερήφανοι για την απόδοσή μας»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 3-2 της Αγγλίας επί της Ισπανίας για το Nations League, ενώ στάθηκε στη νοοτροπία των παικτών του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 3-2 της Αγγλίας επί της Ισπανίας για το Nations League, ενώ στάθηκε στη νοοτροπία των παικτών του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του, μετά την εικόνα που παρουσίασε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Αρχικά, ο Σάουθγκεϊτ υπογράμμισε: «Οι ποδοσφαιριστές μου πρέπει να αισθάνονται περήφανοι με την απόδοσή τους. Μίλησα με τους παίκτες πριν το παιχνίδι και τους υπενθύμισα πόσο καλοί είναι. Οι τρεις ήταν εξαιρετικοί. Οι υπόλοιποι έπρεπε να δείξουν το πόσο γενναίοι είναι. Νομίζω ότι τα κατάφεραν μια χαρά. Έπαιξαν πολύ ώριμα παρόλο που είναι νέα ομάδα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Γνωρίζαμε ότι δύσκολα θα παίρναμε αποτέλεσμα, εάν παίζαμε 90 λεπτά άμυνα. Ξέραμε τον τρόπο με τον οποίο πιέζει η Ισπανία. Έπρεπε να ρισκάρουμε, όμως όταν καταφέρναμε να σπάσουμε την πίεσή τους, ήμασταν απειλητικοί στην κόντρα. Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχουμε πετύχει. Συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτά που έχουμε καταφέρει τους τελευταίους μήνες. Κάποιοι παίκτες, μας έχουν δώσει το κάτι παραπάνω. Η νοοτροπία της ομάδας ήταν εξαιρετική, τώρα μπορούν όλοι να απολαύσουν τη σημερινή νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.