Μπουφόν:”Η μεγάλη μου ευκαιρία”

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν επιστρέφει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Νάπολι. Ο ''πορτιέρε'' της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να πάρει θέση βασικού κόντρα και να θυμηθεί τα...παλιά.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν επιστρέφει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Νάπολι. Ο ”πορτιέρε” της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να πάρει θέση βασικού κόντρα και να θυμηθεί τα…παλιά.

”Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα που επιστρέφω στην Ιταλία για να παίξω σε αγώνα του Champions League! τόνισε ο Τζίτζι Μπουφόν κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, παραμονή του αγώνα για την 4η αγωνιστική στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

”Είναι πολύ σημαντικό να πάμε και να κερδίσουμε, αλλά θα είναι περίπλοκο. Γνωρίζω πολύ καλά το στάδιο και ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο είναι πολύ καλή καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν καλές σχέσεις με τον κόσμο.”

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε πως ο 40χρονος Ιταλός θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Παρί λέγοντας πως αξίζει να παίξει βασικός σε έναν τέτοιο αγώνα. Είναι θρύλος και μας έχει βοηθήσει πολύ. Ο Μπουφόν γνωρίζει το στάδιο και την ατμόσφαιρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας.”

Τέλος ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Έντισον Καβάνι ο οποίος τα ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Αν θα αντιμετωπίσει την παλιά του αγάπη, θα το μάθουμε λίγο πριν τη σέντρα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.