Μέσα ο Δέλλας. Έτοιμοι Βάργκας-Λυμπερόπουλος.

Κανονικά προπονήθηκαν τη Δευτέρα οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Φαμπιάν Βάργκας, ενώ οι αμφίβολοι εν όψει του ΠΑΟΚ είναι οι Κοντοές και Κλωναρίδης. Επιστρέφει ο Δέλλας. Και πάλι εκτός ο Σιαλμάς.

Κανονικά προπονήθηκαν τη Δευτέρα οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Φαμπιάν Βάργκας, ενώ οι αμφίβολοι εν όψει του ΠΑΟΚ είναι οι Κοντοές και Κλωναρίδης. Επιστρέφει ο Δέλλας. Και πάλι εκτός ο Σιαλμάς.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Τραϊανός Δέλλας συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει μια επιπλέον λύση στο κέντρο της άμυνας, εκτός τους Μανωλά και Μπουγαϊδη.

Σε ότι αφορά στον Δημήτρη Σιαλμά δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα και όπως σας έχει ήδη ενημερώσει από το Σάββατο το novasports.gr δεν αποκλείεται ακόμα και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει στην προπόνηση της Τρίτης τους Κοντοέ και Κλωναρίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στα πλευρά και θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη.

Η προετοιμασία της Ένωσης θα συνεχιστεί την Τρίτη στις 18:45, με την τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.