Κιντ: «Τιμή η αναγνώριση του Μπράιαντ»

Να ακολουθήσει τις συμβουλές του Κόμπι Μπράιαντ προέτρεψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Τζέισον Κιντ, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Να ακολουθήσει τις συμβουλές του Κόμπι Μπράιαντ προέτρεψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Τζέισον Κιντ, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Ο τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα παίκτη, για την εμφάνισή του στην αναμέτρηση με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα το που θα χρησιμοποιεί τον 21χρονο παίκτη.

Αρχικά, ο Κιντ τόνισε: «Ο Γιάννης παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μετά τη διακοπή τού δίνουμε πολύ την μπάλα, σαν πόιντ γκαρντ. Δεν έχουμε ανακοινώσει πως είναι πόιντ γκαρντ, αλλά του δίνουμε τη δυνατότητα να οργανώνει την επίθεση. Έκανε κάποιες εξαιρετικές πάσες. Ειδικά εκείνη στον Τζαμπάρι Πάρκερ ήταν από τις καλύτερες που έχω δει. Γενικά έχουμε καλύτερη κυκλοφορία πλέον. Χαίρομαι για τον Γιάννη και το τριπλ νταμπλ που έκανε. Τον εμπιστευόμαστε σαν πλέι μέικερ, δεν είναι εγωιστής και παίζει πολύ καλά».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «ελαφιών» συμπλήρωσε: «Ο Κόμπι είπε πολύ καλά λόγια για τον Γιάννη. Του είπε να είναι ήρεμος και εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όταν σε αναγνωρίζει κάποιος από τους κορυφαίους όλων των εποχών είναι τιμή, αλλά το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να γίνεις αυτός που μπορείς. Ο Κόμπι δούλεψε σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.