Ο Τζούριτς κόντρα σε Πανταλέων και Φράγκο

Ελληνική μονομαχία στα ημιτελικά του Καμπιονάτο. Ο Δημήτρης Τζούριτς με την φανέλα της Τρεντίνο θα μονομαχήσει με τη Λατίνα των Πανταλέοντα και Φράγκου.

Ελληνική μονομαχία στα ημιτελικά του Καμπιονάτο. Ο Δημήτρης Τζούριτς με την φανέλα της Τρεντίνο θα μονομαχήσει για την πρόκριση στον τελικό του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου με αντίπαλο τη Λατίνα των Πανταλέοντα και Φράγκου. Η Τρεντίνο για να προκριθεί στα ημιτελικά νίκησε 3-0 σετ (25-22, 25-17, 25-17) τη Ρόμα με τον Τζούριτς να αναδεικνύεται σε MVP της αναμέτρησης με 10 πόντους.

Η Λατίνα ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Μόντενα την οποία κέρδισε 3-1 σετ (19-25, 25-20, 25-23, 25-23) με τον Πανταλέοντα να έχει πέντε πόντους και τον Φράγκο να προσθέτει εφτά. Στα ημιτελικά του Ιταλικού πρωταθλήματος προκρίθηκε η Ματσεράτα η οποία νίκησε 3-1 σετ την Μόντζα του Ρουμελιώτη (δεν αγωνίστηκε) και η Κούνεο που νίκησε 3-0 σετ την Πιατσέντζα. Τα ημιτελικά που κρίνονται στις δύο νίκες ξεκινούν στις 12 Απριλίου με τις αναμετρήσεις Τρεντίνο-Λατίνα και Ματσεράτα-Κούνεο.

Οι δεύτεροι ημιτελικοί διεξάγονται στις έδρες των Λατίνα και Κούνεο στις 15 Απριλίου ενώ αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι αυτό θα γίνει σε Τρέντο και Ματσεράτα στις 18 Απριλίου. Ο τελικός του Καμπιονάτο θα φιλοξενηθεί στη Ρώμη στις 22 Απριλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.