Αντριτς: “Ακόμα στην αρχή”

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντράγκαν Άντριτς αναφερόμενος στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε πως η εθνική πόλο βρίσκεται ακόμη στην αρχή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντράγκαν Άντριτς αναφερόμενος στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε πως η εθνική πόλο βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Ο Σέρβος εκλέκτορας τόνισε στο επίσημο site της ΚΟΕ μετά τη νίκη επί του Καναδά.

«Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά. Είναι σημαντική η αντίδραση της ομάδας σε ένα τουρνουά όπου όλα άλλαζαν από μέρα σε μέρα. Θυμίζω ότι χάσαμε από τους Ρουμάνους, ότι κερδίσαμε τους Γερμανούς σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, ότι οι Γερμανοί έχασαν απρόσμενα από τους Σκοπιανούς και μας υποχρέωσαν να παίξουμε απέναντι στους Καναδούς και όχι κόντρα στους πολύ αδύναμους Βραζιλιάνους και τέλος ότι αγωνιστήκαμε σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο απέναντι τους οικοδεσπότες του προολυμπιακού και τα καταφέραμε. Ο στόχος επετεύχθη και νιώθω ικανοποίηση» είπε.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε ευτυχείς για την πρόκριση, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Όμως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με τον ίδιο τρόπο. Same way, θα έλεγα στα αγγλικά. Υπομονή, επιμονή, σκληρή δουλειά. Κάθε μέρα και καλύτερα. Κάθε παιχνίδι και πιο ομαδικά. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, μη το ξεχνάμε. Έχουμε αφήσει το άγχος πίσω μας. Το Λονδίνο δεν το σκεφτόμαστε. Άλλωστε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Τα κεφάλια μέσα…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.