Δεύτερη ήττα για τις γυναίκες

Τη δεύτερη ήττα της γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Κίρισι της Ρωσίας.

Τη δεύτερη ήττα της γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Κίρισι της Ρωσίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έχασε 12-7 από την Ισπανία, μία ομάδα που θεωρητικά είναι στα μέτρα της και μάλιστα αποτελεί για τις πρωταθλήτριες κόσμου τον προτιμότερο αντίπαλο στον κρίσιμο προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης, εκεί όπου θα κριθεί το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Αν και η ελληνική ομάδα βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, το σημερινό παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα προβληματίσει αρκετά τον Γιώργο Μορφέση. Οι διεθνείς έγιναν… παιχνιδάκι στα χέρια των Ισπανίδων, καθώς με εξαίρεση ένα διάστημα στην τρίτη περίοδο, ήταν νωχελικές στην άμυνα και έκαναν πολλά λάθη στην επίθεση. Το συγκρότημα της Ιβηρικής προηγήθηκε 4-1 στην πρώτη περίοδο και διατήρησε το προβάδισμα σε αυτά τα επίπεδα ως τις αρχές της τρίτης περιόδου (6-3).

Ενα προσωρινό «ξύπνημα» της εθνικής της επέτρεψε να σημειώσει τρία γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο (δύο η Ασημάκη κι ένα η Τσουκαλά) και να ισοφαρίσει σε 6-6, αλλά οι Ισπανίδες «απάντησαν» γρήγορα με δύο γκολ και στην τελευταία περίοδο έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, πετυχαίνοντας τέσσερα αναπάντητα τέρματα.

Να σημειωθεί ότι ο Μορφέσης χρησιμοποίησε σε όλο το ματς κάτω από τα δοκάρια την Ελένη Γούλα, όμως μάλλον δεν πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία της.

    Η ελληνική ομάδα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά αύριο (12:00), με αντίπαλο την οικοδέσποινα Ρωσία.

    Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-2, 3-4, 4-0

    ΙΣΠΑΝΙΑ (Μιγκέλ Ανχελ Οκα): Εστερ, Τσιλίδα, Εσπάρ 1, Ταράγκο 3, Ορτίθ, Παρέχα 3, Μιράντα 1, Πένια 1, Μπλας 1, Μεσέγκουερ, Κάρμεν Γκαρσία 1, Λόπεθ 1, Μπαχ

    ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Γούλα, Τσουκαλά 2, Μελιδόνη, Ψούνη, Λιόση 2, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου 1, Λαρά, Κούβδου (δεν αγωνίστηκε). Εκτός 13άδας ήταν και πάλι η Μπενέκου, ενώ με τρεις ποινές αποβλήθηκαν η Μελιδόνη στη λήξη της τρίτης περιόδου και η Ρουμπέση 23΄΄ πριν το τέλος του αγώνα.

Στο πρώτο ματς της ημέρας, οι ΗΠΑ με «όπλο» την εξαιρετική άμυνα και με τέσσερα γκολ της Μπρέντα Βίλα επικράτησαν 6-3 της Ολλανδίας, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη ήττα της στη διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.