Περιμένουν και πάλι…

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται για μία ακόμη φορά στην Καισαριανή, καθώς κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τη συνέχεια και πολύ περισσότερο τις εξελίξεις στον Εθνικό Αστέρα.

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται για μία ακόμη φορά στην Καισαριανή, καθώς κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τη συνέχεια και πολύ περισσότερο τις εξελίξεις στον Εθνικό Αστέρα.
 Η Football League όρισε αρχικά τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Πιερικό αλλά λίγες ώρες αργότερα τον έβγαλε από το πρόγραμμα λόγω οφειλών της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόβλημα υπάρχει με τον Λυκούδη (άφησε την ομάδα να αγωνισθεί στην Βέροια χωρίς να πάρει ούτε ευρώ) αλλά και με τον Τσιώλη και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για την αυριανή ημέρα.
Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης βρισκόταν την Πέμπτη σε διαρκείς επαφές προκειμένου να ξεπερασθούν αυτά τα προβλήματα και να ορισθεί το παιχνίδι αλλά και από την άλλη πλευρά να εκδοθούν και τα δελτία των νεοαποκτηθέντων.
Φυσικά, η Παρασκευή θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική για το μέλλον του Εθνικού Αστέρα, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και ασφαλώς θα φανούν πολλά για τη συνέχεια και κατά πόσο μπορεί τελικά αυτή η ομάδα να σταθεί στο Πρωτάθλημα.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.