Πίεση στα ατού του ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ποιους παίκτες του ερχόμενου αντιπάλου της ομάδας του (15/4) θέλει να βάλει φρένο ο Μίλαν Ράσταβατς

Αυξημένη πίεση στο ανασταλτικό κομμάτι ζητάει ο Μίλαν Ράσταβατς από τους παίκτες του ΑΟΞ, εν όψει του ερχόμενου αγώνα της ομάδας του (15/4) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα Πηγάδια. Βασικά, ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης θέλει να περιορίσει το χώρο δράσης των βασικών ατού των αντιπάλων και εκεί εστιάζει. 

Σύμφωνα με την ανάλυση που έχει κάνει ο Ράσταβατς, οι κινητήριοι μοχλοί του ΠΑΣ στη μεσαία γραμμή είναι οι Γιώργος Μανθάτης και Ευριπίδης Γιάκος, με τους Πέδρο Κόντε και Μπρούνο Χαλκιαδάκη να… αλωνίζουν στην κορυφή της επίθεσης. Ειδικά οι δύο τελευταίοι, ακόμη κι αν βρούνε ελάχιστο κενό χώρο, είναι ικανοί να κάνουν την ζημιά. 

Αυτή είναι μια τετράδα παικτών, λοιπόν, που ο Ράσταβατς θέλει να… αναστείλει τη δράση της. Επομένως, προς αυτή την κατεύθυνση είναι προσανατολισμένη η προετοιμασία που κάνει ο ΑΟΞ σε ό,τι αφορά στο ανασταλτικό κομμάτι εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτή τη λογική είχαν και οι σχετικές ασκήσεις τακτικής στην προπόνηση που έγινε το πρωί στα Πηγάδια. 

Ο Ράσταβατς θεωρεί ότι αν σταματήσει η ομάδα του τη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΣ, επιθετικά ο ΑΟΞ θα καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ασκώντας πίεση τόσο από τα πλάγια, όσο και από τον άξονα. Η Ξάνθη από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (17/12/2017) σκοράρει ανελλιπώς στην έδρα της ακόμη και σε παιχνίδια που δεν κερδίζει (όπως, για παράδειγμα, αυτό με τον ΑΟΚ, που έληξε 1-1), που σημαίνει ότι έχει βρει τον τρόπο σε αυτόν τον τομέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.