Η αποχώρηση και τα «ευχαριστώ» του Πέτρογλου

Όπως από την Παρασκευή σας είχαμε ενημερώσει ο Πέτρος Πέτρογλου αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Ο Εβρίτης ανοίγει και πάλι τα φτερά του για το Ντουμπάι εκεί όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως από την Παρασκευή σας είχαμε ενημερώσει ο Πέτρος Πέτρογλου αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Ο Εβρίτης ανοίγει και πάλι τα φτερά του για το Ντουμπάι εκεί όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα την αποχώρηση του «Πετράν» με τον τελευταίο να στέλνει μέσω επιστολής τα δικά του «ευχαριστώ» προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά η επιστολή του Πέτρογλου έχει ως εξής:

«Κατόπιν των ευχάριστων νέων για τη σημαντική ενίσχυση της ομάδας μου με παίκτες παγκοσμίου επιπέδου, θα ήθελα να γνωστοποιήσω την απόφαση μου να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ, όπως έχω ενημερώσει σχετικά τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ.Αθανάσιο Κατσαρή , ο οποίος, εδώ και κάποιο διάστημα, είναι γνώστης κάποιων προσωπικών μου θεμάτων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και ίσως επιβάλλουν και την παρουσία μου στο εξωτερικό πολύ σύντομα. Έχοντας τη σιγουριά ότι η απουσία μου δεν ζημιώνει αγωνιστικά την ομάδα, θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον κ. Κατσαρή που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και πίστεψε σε εμένα ότι μπορώ να συμβάλω στο αγωνιστικό όραμα που έχει για τον ΠΑΟΚ, τον Πρόεδρο του ΤΑΑ κ. Τσαλόπουλο που θεωρώ ότι η παρουσία του στο χώρο του βόλεϊ μας τιμά όλους, ζητώντας του ταπεινά συγνώμη για το σύντομο διάστημα της συνεργασίας μας, τους ανθρώπους της Διοίκησης, το προπονητικό team, τους συμπαίκτες μου και τον κάθε απλό φίλαθλο του ΠΑΟΚ που έτρεχε να μας βοηθήσει όπου και εάν παίζαμε. Τα παραπάνω λόγια ίσως δεν μπορούν να αποτυπώσουν αυτό που πραγματικά ένιωσα παίζοντας γι’ αυτή την ομάδα. Καμιά φορά οι μικρές χρονικά εμπειρίες κτίζουν σχέσεις ζωής».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.