Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα

Κάτοικοι Βρυξελλών είναι από το απομεσήμερο της Τετάρτης οι πρωταθλητές Ελλάδας. Μετά από αεροπορικό ταξίδι τριών ωρών με λίγες αναταράξεις, τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έφθασαν στο Βέλγιο.

Κάτοικοι Βρυξελλών είναι από το απομεσήμερο της Τετάρτης οι πρωταθλητές Ελλάδας. Μετά από αεροπορικό ταξίδι τριών ωρών με λίγες αναταράξεις, τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έφθασαν στο Βέλγιο, όπου την Πέμπτη θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας με την Άντερλεχτ για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει στη διάθεση του 20 ποδοσφαιριστές, ενώ μαζί του πήρε και τον τιμωρημένο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA και έμειναν στον Πειραιά, είναι οι τραυματίες Πάρντο και Ερνάνι.

Πριν από την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Σεμπά εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη επί της βελγικής ομάδας, μεταφέροντας την πίστη που υπάρχει εντός των τειχών των «Πειραιωτών» για θετικό αποτέλεσμα.
       
Οι παίκτες του Σίλβα θα προπονηθούν στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» στις 7.30 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Μισή ώρα νωρίτερα ο Μάρκο Σίλβα και ο Μανουέλ Ντα Κόστα θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.
       
Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αποστολή του Ολυμπιακού βρήκε ήλιο στις «παγωμένες» Βρυξέλλες, καθώς ο υδράργυρος πέφτει στο μηδέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.