Ψάχνει νέα γραφεία ο Πιεμπονγκσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φέρεται να έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να αναζητηθεί άμεσα ένας νέος χώρος, ο οποίος θα στεγάσει τα γραφεία του Παναθηναϊκού, μόλις πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στην κατοχή του.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φέρεται να έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να αναζητηθεί άμεσα ένας νέος χώρος, ο οποίος θα στεγάσει τα γραφεία του Παναθηναϊκού, μόλις πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στην κατοχή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι συνεργάτες του Ταϊλανδού επιχειρηματία φέρονται να εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις στο Μαρούσι, με την προσοχή τους να έχει στραφεί σε χώρους των 500 τετραγωνικών. 

Παράλληλα, ο υποψήφιος επενδυτής του «τριφυλλιού» αναμένεται να έχει εντός της ημέρας νέας συνάντηση με την πλευρά Αλαφούζου, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, για την αλλαγή σκυτάλης στους «πράσινους». Ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να μπει στο μετοχικό σχήμα, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στις 21 Σεπτεμβρίου. Τότε αναμένεται να βάλει δέκα εκατομμύρια ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.