Τσιτσιπάς: “Θέλω το Next Gen αήττητος!” (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε λίγο πριν τη δοκιμασία του στο Next Gen του Μιλάνου και φάνηκε αρκετά αισιόδοξος! Δείτε την προσπάθεια του από το μπουκέτο της Nova και το Super Tennis!

Λίγο πριν το ξεκίνημα του φετινού Next Gen στο Μιλάνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην ATP για τις αλλαγές στη διοργάνωση και φυσικά για το μεγάλο του στόχο. Μπορείτενα δείτε την προσπάθεια του Έλληνα τενίστα από το μπουκέτο της Nova και το Super Tennis (θέση 2028)!

 Μεταξύ άλλων ο Τσιτσιπάς ανέφερε: 

“Η είσοδος της τεχνολογίας στο τένις και οι καινοτομίες μόνο καλό θα κάνουν στο άθλημα. Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι εξαιρετική, επικοινωνούμε καλύτερα απ’ τον καθένα, μιλάμε την ίδια γλώσσα και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Μου δίνει σημαντικές συμβουλές και εκτός κορτ και με εμπνέει.


Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου παρέχει. Δεν είμαστε ρομπότ, μερικές φορές χρειαζόμαστε μερικές συμβουλές απ’ τον προπονητή μας για να επιστρέψουμε στο ματς με διαφορετικό μάτι, πιο φρέσκοι. Οπότε πιστεύω πως το να επιτρέπεται να λάβεις οδηγίες απ’ τον προπονητή σου είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τον αντίπαλο σου”. 

To Next Gen είναι το τουρνουά για τους κορυφαίους νέους τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης (γεννημένους πριν το 1997). Σχετικά με τη φανταστική αγωνιστικά χρονιά του, ο Τσιτσιπάς είπε:

“Είμαι πολύ περήφανος για όσα κατάφερα μέσα στο 2018. Πάλεψα πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος για το τελικό στο Τορόντο. Ονειρευόμουν από παιδί να παίξω σε έναν τελικό Μάστερς.


Νωρίτερα ο τελικός στη Βαρκελώνη ήταν κάτι ιδιαίτερο, καθώς αντιμετώπισα τον “βασιλιά της χωμάτινης επιφάνειας”, Ράφα Ναδάλ. Παρά την ήττα έφυγα από τη Βαρκελώνη με θετικά συναισθήματα. Επίσης στο Γουίμπλεντον κατάφερα να πετύχω το στόχο μου να φτάσω στους 16 ενός γκραν σλαμ.


Θα είναι φανταστικό να κερδίσω το Next Gen, όλοι βέβαια το θέλουν, οπότε πρέπει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να φύγω αήττητος με το τρόπαιο στο φινάλε του τουρνουά!”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.