Ας ρίξουμε μια ματιά στα Hacking Mechanisms του Cyberpunk 2077

Η CD Projekt Red άνοιξε τα "φύλλα" της.Αν και μέχρι τώρα η CD Projekt Red δεν είχε πει τίποτα για...

Η CD Projekt Red άνοιξε τα “φύλλα” της.

Αν και μέχρι τώρα η CD Projekt Red δεν είχε πει τίποτα για τα hacking mechanisms του Cyberpunk 2077, η εταιρεία φρόντισε επιτέλους να δώσει μερικές πληροφορίες μέσω social media.

Σύμφωνα λοιπόν με το PlayStation Lifestyle ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε μια συζήτηση που είχε με τον επίσημο λογαριασμό του Cyberpunk 2077 στο Facebook. Η ερώτηση που τους έκανε ήταν πως δουλεύει το hacking στο παιχνίδι.

“To netrunning θα παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να σου πούμε παραπάνω”, ήταν η απάντηση από το λογαριασμό. “Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι ότι θα μπορείς να χακάρεις διάφορα συστήματα που θα σε βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των αποστολών σου(π.χ. να ανοίξεις πόρτες, να αποσπάσεις την προσοχή των εχθρών). Θα μπορείς επίσης να παίρνεις διάφορες πληροφορίες, τις οποίες φυσικά θα χρησιμοποιείς προς όφελος σου.”

Κάνοντας την εμφάνιση τους πρώτη φορά στο Cyberpunk 2013, οι Netrunners είναι χάκερ με ειδικά εμφυτεύματα τα οποία τους επιτρέπουν να βρίσκουν ό,τι πληροφορίες θέλουν, αφού χακάρουν εύκολα διάφορα συστήματα, και να τις πουλάνε σε fixers.

Αν και το συγκεκριμένο gameplay αναμενόταν πολύ για το Cyberpunk 2077, μέχρι στιγμής έχουμε δει πολύ λίγα στο 48λάπετο demo που κυκλοφόρησε.

Σε άλλα νέα σχετικά με το Cyberpunk δείτε γιατί ο ηθοποιός που έδωσε τη φωνή του στον Geralt του The Witcher δεν είναι ακόμα μέλος του παιχνιδιού, ενώ η CD Projekt Red αποφάσισε να συνεργαστεί με μία ακόμα εταιρεία που θα τις προσφέρει τεχνολογικές λύσεις όπως η ίδια δήλωσε. Στην Ευρώπη το Cyberpunk θα διανείμει η Bandai Namco.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.