Αποκλεισμός με ισοπαλία

Η Βίντι έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League, καθώς ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την Τσέλσι στην έδρα της, την ίδια ώρα που η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έφυγε νικήτρια από την Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ

Η Βίντι πάλεψε σκληρά απέναντι στην Τσέλσι απόψε (13/12) στο σπίτι της, καθώς ήθελε τη νίκη για να έχει ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, όμως, τελικά δεν τα κατάφερε. Έμεινε στην -τιμητική, αν μη τι άλλο- ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στους “μπλε” του Λονδίνου και εκτός συνέχειας του θεσμού, αφού η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πήρε το τρίποντο.

Η Τσέλσι προηγήθηκε με φάουλ του Ουίλιαν (30’), όμως, η Βίντι ισοφάρισε με αυτογκόλ του Αμπαντού (32’). Στο 56ο, μάλιστα, οι Ούγγροι πέρασαν μπροστά στο σκορ. Ο Μιλάνοφ βρήκε το Νεγκό κι εκείνος με απευθείας βολέ έκανε το 2-1. Οι Ούγγροι κλείστηκαν μαζικά πίσω, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ισοφάριση. Με φάουλ ο Ολιβιέ Ζιρού έκανε το 2-2 στο 75ο, που ήταν και το τελικό σκορ. Οι Άγγλοι έμειναν αήττητοι, ενώ οι Μαγυάροι εκτός συνέχειας του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.