Ανέλαβε ο Βακάλης την Εθνική γυναικών

Την τεχνική ηγεσία της Εθνική γυναικών χάντμπολ ανέλαβε την Τετάρτη ο Σωκράτης Βακάλης.

Την τεχνική ηγεσία της Εθνική γυναικών χάντμπολ ανέλαβε την Τετάρτη ο Σωκράτης Βακάλης. Ο Έλληνας τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Θανάση Καρακεχαγιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος. Η συνεργασίας των δυο πλευρών θα έχει χρονική διάρκεια έως τον Ιούνιο, με προοπτική ανανέωσης για τέσσερα ακόμα χρόνια.

Ο Βακάλης τόνισε από την πλευρά του: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Θα προσπαθήσω να αλλάξω το ρου της ιστορίας του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ στις Εθνικές ομάδες. Είναι δύσκολη η συγκυρία. Δεν ξέρω αν θα είμαι ο πιο καλός προπονητής, θα προσπαθήσω όμως να είμαι ο πιο πεισμωμένος. Έχω βαθιά γνώση του γυναικείου χάντμπολ. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ πάνω στις αδυναμίες μας. Κάποια στιγμή θα θέσω ένα στόχο που δεν έχει τολμήσει κανείς και θα κάνω την αυτοκριτική μου, αλλά και θα κριθώ. Το κλειδί στις επιλογές θα είναι το πόσο μπορούν οι αθλήτριες να δεσμευθούν πάνω στην σκληρή δουλειά και στις θυσίες που πρέπει να κάνουν. Περιμένω την συστράτευση όλων. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που υπηρετούν το γυναικείο χάντμπολ και ζητώ την συμπαράσταση τους».

Ο Βακάλης θα έχει ως άμεσο βοηθό τον Γιώργο Αντωνίου, ο οποίος τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για μένα η πρόσκληση της Ομοσπονδίας. Γνωρίζω τον Σωκράτη Βακάλη πολλά χρόνια. Το κλειδί της δουλειά μας θα είναι η επιμονή και οι στόχοι. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων. Από αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανένας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.