Πανηγύρισε και εκτός έδρας ο Αίας Ευόσμου


Έσπασε το ρόδι και εκτός έδρας ο Αίας Ευόσμου ο οποίος κέρδισε με 3-1 σετ τον Φιλαθλητικό στην Λάρισα (πανηγυρίζοντας επίσης για πρώτη φορά στην σεζόν δύο σερί νίκες).

Ο αγώνας ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση καθώς η αποστολή του Αίαντα καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο (λόγω τροχαίου στην Εθνική οδό) και στο πρώτο σετ ο Φιλαθλητικός ήταν καλύτερος φτάνοντας στην κατάκτηση του.

Ο Αίας αντέδρασε στο β’ σετ ισοφάρισε σε 1-1, κι ενώ στο γ’ σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ (11-12) οι φιλοξενούμενες έκαναν σερί 1-8 ξεφεύγοντας με 12-20 και φτάνοντας έτσι στο 1-2.

Αυτή η εξέλιξη έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη που στο δ’ σετ πήρε μια σημαντική διαφορά από νωρίς και έφτασε χωρίς απρόοπτα στη νίκη.

Η γνώμη του πάγκου

Λάμπρος Πράππας: «Παλέψαμε κάναμε αυτό που μπορούσαμε αλλά από ένα σημείο και μετά κουραστήκαμε κι ο Αίας έχοντας διαβάσει τις αδυναμίες μας πήρε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών».
Ηλίας Ζωλασταθάδης: «Σήμερα το μόνο που με ικανοποίησε ήταν η νίκη και οι βαθμοί, αλλά κινούμενοι στο πνεύμα των εορτών δείχναμε ότι θέλαμε να κάνουμε δώρο το ματς στον αντίπαλο. Ευτυχώς κερδίσαμε και θα κάνουμε καλές γιορτές, αλλά δεν τελείωσε τίποτα».

Τα σετ: 25-22, 20-25, 14-25, 19-25

Φιλαθλητικός (Πράππας) Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Τζούριτς, Μαυροπάνου, Υφαντή, Μπαζιάνα, Αναγνωστοπούλου -λ / Γκαμζάρη, Μπουρλή, Ντουλμπέρη, Παπαγιάννη

Αίας Ευόσμου (Ζωλασταθιάδης)
Κυριακίδου, Χρηστινίδου, Ναϊντένοβα, Φαμπιάν, Ανδρονικίδου, Στεφανίδου, Γεωργιάδου -λ /Ξανθοπούλου, Τζιαρλή, Γλυκίδου, Τοσουνίδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.