Λεφτά …υπάρχουν

Σιγουριά στη διοίκηση της ΑΕΚ ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουν εκταμιευθεί περίπου 1,3 εκ. ευρώ, μέσω της νέας άτοκης ταμειακής διευκόλυνσης του Σαουδάραβα Τουρκί Αλ Σουνταϊρί κι έτσι θα ξεπεραστεί έστω και προσωρινά ο "σκόπελος" της Ουέφα για την αδειοδότηση.

Σιγουριά στη διοίκηση της ΑΕΚ ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουν εκταμιευθεί περίπου 1,3 εκ. ευρώ, μέσω της νέας άτοκης ταμειακής διευκόλυνσης του Σαουδάραβα Τουρκί Αλ Σουνταϊρί κι έτσι θα ξεπεραστεί έστω και προσωρινά ο “σκόπελος” της Ουέφα για την αδειοδότηση.

Οι ενέργειες του Ντέμη Νικολαϊδη φαίνεται ότι θα δώσουν λύση στην προσπάθεια που κάνει η Ένωση να αποφύγει τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους διοικούντες την ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πλέον θέμα χρόνου να μπουν στο ταμείο της Ένωσης τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις προς την Ουέφα και να πάρει η ΑΕΚ παράταση, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι. Τότε θα κριθεί οριστικά αν θα καταφέρουν οι “κιτρινόμαυροι” να πάρουν αδειοδότηση.

Τη Δευτέρα οι άνθρωποι του δικεφάλου δεν έκρυβαν την αισιοδοξία τους ότι πολύ σύντομα θα έχει αίσιο τέλος το συγκεκριμένο …σίριαλ αφού πλέον, μετά την απόφαση της Super League να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα αν δεν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής, μπορούν να εκχωρίσουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν, ως εγγύηση για να εκταμιεύσουν άμεσα το άτοκο δάνειο. Την ίδια ώρα ο Ντέμης Νικολαϊδης, εκτός από τις ενέργειες που έχει ήδη πραγματοποιήσει για πάρει η Ένωση αδειοδότηση, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κάνει κινήσεις με σκοπό την εξεύρεση οριστικής λύσης για την ομάδα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σημαντικό το γεγονός ότι μετά από καιρό υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ΠΑΕ για το ότι η ομάδα δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή της στην Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.