Μάρκεβιτς: «Πάμε για τη νίκη, δεν μας φοβίζει η έδρα» (vid)

Ο προπονητής της Μέταλιστ, Πίτερ Μάρκεβιτς, εμφανίστηκε αποφασισμένος για τη νίκη που θα χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του στην αυριανή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής της Μέταλιστ, Πίτερ Μάρκεβιτς, εμφανίστηκε αποφασισμένος για τη νίκη που θα χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του στην αυριανή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. «Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παίξουμε επιθετικά και θα πάμε για τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε καθόλου το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο σαν μη χάσαμε ποτέ», δήλωσε ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας, ο οποίος ρωτήθηκε γιατί η ομάδα του έχασε στον πρώτο αγώνα. «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ διαβασμένος στο πρώτο παιχνίδι. Εμείς του ασκήσαμε μεγάλη πίεση αλλά αυτοί σκόραραν τελικά. Στο ποδόσφαιρο εκεί φαίνεται η κλάση μιας ομάδας, αν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που τις παρουσιάζονται και ο Ολυμπιακός το έκανε», απάντησε.

Για τις απουσίες της Μέταλιστ και τη συμμετοχή του Φινίνιο, είπε: «Είναι δύσκολα τα πράγματι γιατί μας λείπουν βασικοί παίκτες-κλειδιά, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Η συμμετοχή του Φινίνιο θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας». Ο κ. Μάρκεβιτς τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν πρόκειται να επηρεαστούν από την «ατμόσφαιρα» που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδό του: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα με την έδρα του Ολυμπιακού. Έχουμε παίξει και σε άλλες, πολύ δύσκολες έδρες. Ίσα-ίσα που μας πεισμώνουν και μας δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο».

Παρών στην συνέντευξη Τύπου ήταν από πλευράς των παικτών της Μέταλιστ ο αμυντικός Σερχέι Πσενίσκι, ο οποίος δήλωσε ότι «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Θα παίξουμε επιθετικά χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα βγούμε όλοι μπροστά». Όσο για το ποιόν παίκτη του Ολυμπιακού πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η ομάδα του, απάντησε: «Ο Τζιμπούρ θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ο Φουστέρ που σκόραρε στην έδρα μας, αλλά πιστεύω πως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι επικίνδυνοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.