Πήρε σκορ…πρόκρισης η Ρόμα

Αν για την Ρόμα το σαββατιάτικο ματς με την Κιέβο αποτέλεσε «πρόβα τζενεράλε» για την ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ, τότε ήταν απόλυτα επιτυχημένη!

Αν για την Ρόμα το σαββατιάτικο ματς με την Κιέβο αποτέλεσε «πρόβα τζενεράλε» για την ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ, τότε ήταν απόλυτα επιτυχημένη!

Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο συνέτριψε με 4-1 στο «Ολίμπικο» την Κιέβο, για την 35η αγωνιστική της Σέριε Α, σκορ που πολύ θα ήθελε την Τετάρτη απέναντι στους «ρεντς» για να περάσει στον τελικό του Κιέβου μετά το 2-5 του «Άνφιλντ».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν χωρίς τον Κώστα Μανωλά και μόλις στο 9′ άνοιξαν το σκορ με τον Στσικ, ενώ ο Τζέκο έκανε το 2-0 στο 40ό λεπτό.

Στο 56′ έμειναν όμως με δέκα λόγω αποβολής του Ζέσους, ο οποίος ανέτρεψε τον Ινγκλέζε στην περιοχή και είδε απ’ ευθείας κόκκινη, ωστόσο ο Άλισον κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση του «παθόντος», κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στην συνέχεια ο Μανωλάς αντικατέστησε τον Στσικ και η Ρόμα πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Ελ Σαραουί (65′) και Τζέκο, πριν ο Ινγκλέσε διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 88′.

Έτσι οι «τζιαλορόσι» έμειναν σε τροχιά τετράδας και η Κιέβο μπορεί να βρεθεί αύριο στην επικίνδυνη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.