Μπούρμπος: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το ΟΑΚΑ ο ΟΦΗ υπογράμμισε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το ΟΑΚΑ ο ΟΦΗ υπογράμμισε ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των Κρητικών έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του την εφετινή σεζόν. Ο Μπούρμπος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM».

Αρχικά, ο Μπούρμπος τόνισε: «Μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη. Ήμασταν τυχεροί πριν από την αποβολή, γιατί μπορούσαμε να δεχτούμε και δύο γκολ. Μετά την αποβολή, παρουσιάσαμε άλλο πρόσωπο, πιέσαμε και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία, γιατί παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Φοβόμαστε πιο πολύ από ότι πρέπει και δεν μπαίνουν συγκεντρωμένα, όσο πρέπει. Πρέπει να το βελτιώσουμε για να μην έχουμε και στη συνέχεια ανάλογες εμφανίσεις».

Σχετικά με την έως τώρα πορεία της κρητικής ομάδας τόνισε: «Έχουμε καλό και ομοιογενές σύνολο που ο καθένας καλύπτει τον άλλο. Έχουμε συμπαγή άμυνα και παίζουμε καλά στις αντεπιθέσεις. Έχουμε αρκετά γκολ, αν και πολλοί λένε ότι παίζουμε αμυντικά».

Επίσης, ο Μπούρμπος τόνισε: «Δεν είχαμε καθαρόαιμο σέντερ φορ και αναγκαζόμασταν να αλλάζουμε θέσεις. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ και είχαμε καλή εμφάνιση. Είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα και στο θέμα ψυχολογίας για τη συνέχεια».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που κάνουμε είναι να καταθέτουμε την ψυχή μας. Δίνουμε το 100%, αυτό θα κάνουμε και σε αυτό το ματς. Ο κόσμος μένει ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα για αυτό τον τρόπο που λειτουργεί. Ελπίζουμε να έχουμε και την τύχη μαζί μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, ο Μπούρμπος συμπλήρωσε: «Όταν κάνεις πορεία σαν αυτή, μπαίνουν ιδέες για κάτι παραπάνω. Η ομάδα έχει αγωνιστικά τα φόντα για να παίξει στην Ευρώπη, αλλά έχει προβλήματα εξωαγωνιστικά και διοικητικά, δεν έχει τα εφόδια για να συνεχίσει. Δεν θα το δούμε σαν δικαιολογία και θα προχωρήσουμε. Αν μπούμε στην 5άδα θα είναι σημαντικό επίτευγμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.