Ίβκοβιτς: «Η μεγαλύτερη ευκαιρία…»

Ως μοναδική ευκαιρία προκειμένου ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Ανατόλου Εφές, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ως μοναδική ευκαιρία προκειμένου ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Ανατόλου Εφές, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό και να μην υποπέσουν σε λάθη για να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από την Κωνσταντινούπολη.

«Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια που δίνεις κόντρα σε μια ομάδα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο ματς με αυτό που δώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα είναι το ίδιο ματς από απόψεως τακτικής, ούτε περιμένω ένα καταπληκτικό δεκάλεπτο από εμάς όπως παίξαμε στο τελευταίο την περασμένη Τετάρτη στην τελευταία περίοδο. Θεωρώ πως οι Τούρκοι θα μας πιέσουν, οπότε πρέπει να έχουμε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού, να μην κάνουμε λάθη και να περιμένουμε μια πιεστική άμυνα από μεριάς τους.

Θεωρώ πως η Εφές δημιουργήθηκε για να φτάσει στο Φάιναλ Φορ, οπότε και αυτή θα έχει πίεση στο αυριανό παιχνίδι. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα, γι’ αυτό πηγαίνουμε με 13 παίκτες στην Τουρκία επειδή ο Πελεκάνος έχει ίωση και έμεινε στην Αθήνα και ο Ντόρσεί έχει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο. Αυτό το ματς είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για εμάς για ένα μεγάλο παιχνίδι, δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες, οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα», ήταν τα λόγια του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Από την πλευρά του ο Κάιλ Χάινς ανέφερε: «Συμφωνώ με τον κόουτς. Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς. Πηγαίνουμε στην Πόλη να παίξουμε καλά και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να έχουμε καλύτερη άμυνα και να πάρουμε το ματς».

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το αν τον τρομάζει το μπάτζεντ της Εφές απάντησε: «Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ. Εμείς ξέρουμε ότι μειώθηκε το μπάτζετ της ομάδας μας το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Έχουμε κίνητρο, έχουμε ταλέντο και κάθε φορά που μπαίνουμε στο παρκέ δίνουμε το 110% των δυνάμεων μας, δεν έχει να κάνει με το μπάτζετ».

Τέλος σχετικά με την παρουσία του Τζόι Ντόρσεϊ στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Αμερικανός σέντερ είπε: «Με έχει βοηθήσει πολύ η παρουσία του Τζόι (σ.σ Ντόρσεϊ), αντιδράει καλά στην άμυνα και μας έχει βοηθήσει όλους, όχι μόνο εμένα. Έβαλε στην ομάδα στοιχεία που μας έλειψαν στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας».

Να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για την Κωνσταντινούπολη και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 13 παίκτες. Στην Αθήνα έμειναν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ανέτοιμοι), αλλά και ο Μιχάλης Πελεκάνος που ταλαιπωρείται από ίωση


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.