Ξεκίνησε η επόμενη ημέρα στην Σαπεκοένσε

Ο Βάγκνερ Μαντσίνι είναι ο νέος προπονητής της Σαπεκοένσε, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τη διοίκηση της ομάδας το Σάββατο.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/12/2016 • 09:29
Ο Βάγκνερ Μαντσίνι
  • shares
Ο Βάγκνερ Μαντσίνι είναι ο νέος προπονητής της Σαπεκοένσε, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τη διοίκηση της ομάδας το Σάββατο. Ο νέος τεχνικός της βραζιλιάνικης ομάδας θα αναλάβει το «χτίσιμο» του νέου ρόστερ, που θα προσπαθήσει να συνεχίσει την πορεία του συλλόγου, την οποία διέκοψε απότομα, το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία. Εκεί που συνολικά 19 ποδοσφαιριστές, τα στελέχη του τεχνικού επιτελείου και αρκετά της διοίκησης, έχασαν τη ζωή τους.

Ο Μαντσίνι θα εξετάσει τις επόμενες ημέρες συνολικά 30 ποδοσφαιριστές, που έχουν προταθεί στη βραζιλιάνικη ομάδα, προκειμένου να επιλέξει τους καλύτερους για να στελεχωθεί το ρόστερ. Χρέη εκτελεστικού διευθυντή θα αναλάβει ο Ρουί Κόστα, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Σαπεκοένσε. Στόχος της διοίκησης της βραζιλιάνικης ομάδας είναι να ολοκληρωθεί σύντομα το ρόστερ της ομάδας και να είναι έτοιμο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας το προσεχές χρονικό διάστημα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης