Αποθέωση για τον Μαραντόνα στο Μεξικό (video)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στο Μεξικό, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Ντοράντος και να αναλάβει άμεσα την τεχνική της ηγεσία.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στο Μεξικό, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Ντοράντος και να αναλάβει άμεσα την τεχνική της ηγεσία. Ο Αργεντινός θα επιστρέψει στους πάγκους, μετά το πέρασμά του από τη Λευκορωσία, όπου είχε αναλάβει το πόστο του προέδρου της Ντιναμό Μπρεστ στην αρχή της σεζόν. 

Ο Μαραντόνα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της περιοχής και οι φίλαθλοι της ομάδας τον αποθέωσαν, με τα πλακάτ που κρατούσαν να αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Καλωσήρθες Χρυσέ Θεέ» και «Σε ευχαριστώ Θεέ, σε ευχαριστώ Μαραντόνα».

Ο πρόεδρος της μεξικανικής ομάδας, Χοσέ Αντόνιο Νούνες δήλωσε για τη συμφωνία με τον Μαραντόνα: «Όταν κάποιος όπως ο Ντιέγκο έρχεται εδώ, τότε αυτό έχει να κάνει με τη διάθεσή του να προσφέρει και όχι με κάποια οικονομική προσφορά. Ξέρει πώς είναι να αρχίζει κάποιος από το μηδέν, ξέρει την αξία μίας χαμηλότερης κατηγορίας».

Ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» δε θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξή του στο Μεξικό. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει τη Δευτέρα, ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της νέας του ομάδας. 

Οι σχετικές φωτογραφίες:



Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.