Στη Βερόνα χωρίς Μουρίκη ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Κώστα Μουρίκη ταξίδεψε σήμερα (15/10) για την Ιταλία ο Ολυμπιακός, ενόψει της πρεμιέρας του στον Β΄ όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης.

Χωρίς τον Κώστα Μουρίκη ταξίδεψε σήμερα (15/10) για την Ιταλία ο Ολυμπιακός, ενόψει της πρεμιέρας του στον Β΄ όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την προσπάθεια υπέρασπισης του τίτλου τους από τη Βερόνα, όπου την Τετάρτη (17/10, 21:30 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, η οποία μετέχει για πρώτη φορά στους ομίλους της διοργάνωσης, έχοντας περάσει μέσα από τη διαδικασία τριών προκριματικών γύρων.

Τη θέση του διεθνούς φουνταριστού στη 13άδα πήρε ο νεαρός Κώστας Κάκαρης, ο οποίος θα έχει έτσι την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του στο Champions League, όπως άλλωστε και ο έτερος νεοαποκτηθείς, Δημήτρης Σκουμπάκης. Στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται επίσης οι Πάβιτς, Μυλωνάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε και Γαλανόπουλος.

«Ξεκινάμε με ένα εκτός έδρας παιχνίδι που είναι πάντα επικίνδυνο. Αντιμετωπίζουμε μία νεανική ομάδα που έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια από εμάς, αγωνιζόμενη στην προκριματική φάση. Ωστόσο εμείς είμαστε το φαβορί και με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού θα φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Γιάννης Φουντούλης και συμπλήρωσε: «Είμαστε προετοιμασμένοι και γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτό κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αποστολή μας, γιατί είναι ωραίο να νιώθεις ότι ο άλλος έδωσε τα πάντα κι εσύ είσαι νικητής. Πρόκειται για μια συνθήκη που θα κάνει καλό στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.