Φεύγει από τη Σάντος ο Ρομπίνιο

Θωμάς Ναλμπάντης
01/07/2015 • 09:29
Φεύγει από τη Σάντος ο Ρομπίνιο
  • shares
Ο Ρομπίνιο αποτελεί παρελθόν από τη Σάντος και οδεύει προς την Γκουανζού Εβεργκράντε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την κινεζική ομάδα, η οποία του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, οι Κινέζοι προσφέρουν δώδεκα εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. 

Ο 31χρονος επιθετικός τόνισε αρχικά: «Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου αλλά η Σάντος θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες του συλλόγου που προσπάθησαν σκληρά για να κάνουν εφικτή την παραμονή μου ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι».

Στη συνέχεια, ο διεθνής Βραζιλιάνος υπογράμμισε: «Είμαι στενοχωρημένος επειδή αυτός ο σύλλογος είναι σαν οικογένειά μου, όμως η ζωή συνεχίζεται. Η Σάντος θα παραμείνει μεγάλη και εγώ θα προσπαθήσω να είμαι χαρούμενος κάνοντας αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να παίζω ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σάντος, Μτονέστο Ρόμα Τζούνιορ τόνισε για την αποχώρηση του Σάντος: «ο Ρομπίνιο θα συνεχίσει την καριέρα τους σε άλλο σύλλογο και εμείς ευχόμαστε επιτυχία στο αιώνιο είδωλό μας».
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.