Συνεπής με τους στόχους του

Η κλήση στην Εθνική ομάδα αποτελεί επιβράβευση της δουλειάς του. Για όσους τον παρακολουθούν, ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι συνεπής με τον επόμενο στόχο του, απλά γιατί το αξίζει.

Έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανιωνίου σε αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό το 2014 και λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 18 του χρόνια.

Στην πενταετία που ακολούθησε, αγωνίστηκε δύο φορές με τη μορφή δανεισμού σε ομάδες της Football League με στόχο να πάρει παιχνίδια και ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

Πέντε γκολ με την Καλλιθέα σε ένα εξάμηνο το 2015 και ένα επίσης για ένα εξάμηνο ένα χρόνο μετά.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι άρχισε να γίνεται ο παίκτης ου τώρα βλέπουμε, τη σεζόν 2016-17, όταν οι “κυανέρυθροι” αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν για ένα χρόνο στη Λαμία. Στη χρονιά που η ομάδα πήρε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ο Ντουρμισάι πέτυχε 8 γκολ και απέδειξε πως αξίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Πανιωνίου για την επόμενη σεζόν.

Αυτός που πήρε την ευθύνη και δικαιώθηκε κρατώντας τον στο ρόστερ και δίνοντάς του ευκαιρίες είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, που μόλις είχε μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη και στα πρώτα παιχνίδια δεχόταν κριτική για το γεγονός πως τον υπολόγιζε στα βασικά του πλάνα.

Στην πρώτη χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία ο επιθετικός του Πανιωνίου πέτυχε 4 γκολ ενώ έδωσε και μια ασίστ. Όμως η συνολική παρουσία του στο γήπεδο, έδειξε πως δίκαια πήρε την ευκαιρία, έχοντας εξελιχθεί και δουλέψει , έχοντας βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στη εφετινή σεζόν έχει πετύχει 6 γκολ, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αποτελεί βασικό κομμάτι στο επιθετικό παιχνίδι της και δείχνει πως με τη δουλειά πετυχαίνεις στόχους.

Η κλήση του στην εθνική ομάδα από τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι ακόμη μια επιβράβευση για ένα παιδί που του αρέσει να πετυχαίνει στόχους και το κάνει πολύ γρήγορα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.