Γιατί ο Palpatine είναι στο Star Wars: The Rise of the Skywalker

Και νέες σκηνές με τον χαρακτήρα;To πρώτο teaser trailer του "Star Wars: The Rise of the...

Και νέες σκηνές με τον χαρακτήρα;

To πρώτο teaser trailer του “Star Wars: The Rise of the Skywalker” περιλάμβανε μια ενδιαφέρουσα έκπληξη: στο τέλος του ακούμε τον Emperor Palpatine να γελάει – έναν χαρακτήρα που πέθανε στο “Return of the Jedi”.

Το IGN μίλησε με τον σκηνοθέτη, J.J.Abrams, κατά την διάρκεια του Star Wars Celebration 2019 για το πώς ο εμβληματικός αυτός χαρακτήρας θα είναι κομμάτι της ταινίας και προσπάθησε να απαντήσει γιατί, αναφέροντας πόσο σημαντικό είναι να ενωθούν όλες οι τριλογίες μαζί.

“Αυτή η ταινία έχει μια πολύ, πολύ συγκεκριμένη πρόκληση που πρέπει να πάρεις οχτώ ταινίες και να δώσεις ένα τέλος σε τρεις τριλογίες, οπότε έπρεπε να το κοιτάξουμε αυτό – ποια είναι η ευρύτερη ιστορία; Είχαμε συζητήσεις μεταξύ μας, συναντηθήκαμε με τον George Lucas πριν γράψουμε το σενάριο”, αποκάλυψε ο Abrams.

“Ήταν αληθινοί προβληματισμοί κοιτάζοντας την απεραντοσύνη της ιστορίας, όχι debate, προσπαθώντας να το λύσουμε, [να βρούμε] ποιος είναι ο τρόπος να το κλείσουμε; Και πρέπει να δουλέψει και μόνο του ως ταινία, πρέπει να είναι αυτόνομο, πρέπει να εκπλήξει και να είναι αστείο και πρέπει να το κατανοείς. Δεν μπορείς να υποθέσεις ότι κάποιος κάθισε και είδες όλες τις ταινίες πριν δει αυτήν”.

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι θα υπάρξουν νέες (λογικά) σκηνές με τον Palpatine, καθώς ο ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα. Ο Abrams είπε στο Empire Magazine πόσο χαρούμενος είναι και πόσο απίστευτο είναι που δεν έγινε leak η παρουσία του McDiarmid στα γυρίσματα.

“Σε περίπτωση που υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες από το trailer (και της εμφάνισης του McDiarmid στο πάνελ!), μπορώ να επιβεβαιώσω ότι 100% ο Palpatine επιστρέφει στο Rise of the Skywalker καθώς μόλις μίλησα με τον JJ. Είναι ενθουσιασμένος – και λίγο δύσπιστος – που η παρουσία του McDiarmid στα γυρίσματα δεν διέρρευσε”, έγραψε ο δημοσιογράφος James Dyer σε tweet του.

Στο πάνελ επίσης μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για την χαρακτήρα της Naomi Ackie, που μπορεί να είναι ή να μην είναι κόρη του Lando, ότι η ταινία θα περιλαμβάνει time jump και το πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από υπάρχουσες σκηνές της Leia.

Το “Star Wars: Rise of the Skywalker” θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ). Σύμφωνα με το CEO της Walt Disney Co. , Bob Iger, οι ταινίες “Star Wars” θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα μετά την κυκλοφορία του “Star Wars: Episode IX”.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μάθετε πρώτοι ό,τι μας αποκαλύψει το Star Wars Celebration.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.