Ουζουνίδης: “Αφιερωμένη η νίκη στους φιλάθλους”

Στους φιλάθλους της Ξάνθης που βρέθηκαν στα Γιάννινα για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του, αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ ο Mαρίνος Ουζουνίδης.

Στους φιλάθλους της Ξάνθης που βρέθηκαν στα Γιάννινα για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του, αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΣ ο Mαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως οι ποδοσφαιριστές του παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

“Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους της ομάδας μας που ξεκίνησαν να έρθουν μέχρι εδώ και τους γύρισαν πίσω. Κρίμα που δεν είδαν αυτήν τη νίκη και το αποτέλεσμα που τόσο χρειαζόμασταν. Σε προηγούμενα ματς εκτός έδρας είχαμε φτάσει κοντά στη νίκη, αλλά από ατυχία δεν τα καταφέρναμε. Απόψε δεν ήμασταν πολύ ποιοτικοί, αλλά σίγουρα εμφανιστήκαμε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι από άλλες φορές και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν.

Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που μας απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις. Θέλαμε να το αποφύγουμε, αλλά έγιναν πολλά φάουλ. Εμείς από την πλευρά μας, όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν και καλύτεροι. Εκμεταλλευτήκαμε τη νευρικότητα του αντιπάλου και μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν πολύ σήμερα και δικαιούνταν τη νίκη και για τις προηγούμενες εμφανίσεις που είχαν πραγματοποιήσει. Θέλουμε στη συνέχεια να είμαστε ήρεμοι για να προωθήσουμε αρκετά νέα παιδιά. Μακάρι να νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι για να είμαστε ακόμα πιο άνετοι στη συνέχεια”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.